pioro-50-opacity

Priser

SPECIELLE BEHANDLINGER

BEHANDLING M/ AHA FRUGTSYRE

AHA 10 % frugtsyrebehandling

1 time og 15 min.

Intensiv behandling der formindsker rynker, ar, pigmentforandringer og acne. Forbedrer fugt-balancen og modarbejder hudens ældningsprocesser.

525,-

AHA Lift - anti-age

1 time og 45 min.

Den ultimative luksuriøse foryngelseskur til ansigtet. AHA 10 % frugtsyrebehandling efterfulgt af den re-genererende og opstrammende Membraneux-maske med collagen og vitamin E. En behandling der både forbedrer på sigt samt giver et synligt resultat nu og her.

725,-

AHA 10 % frygtsyre inkl. Herbs urtepeeling

1 time og 15 min.

AHA i kombination med Herbs Repair Urtepeeling til behandling af hudproblemer som urenheder, rødme, ekstrem tør hud samt stresset og svækket hud. Medex Herbs indeholder et kraftigt mix af raffinerede, kraf-tige urter, der sammen med AHA giver et forstærket behandlingsresultat.

595,-

OBS!

Til AHA kurforløb anbefales 6 behandlinger. Ved køb af 6 AHA behandlinger betales der kun for 5.

AVANCERET HUDPLEJE TEKNOLOGI

Medex MicroNeedles Skinroller

Kurforløb á 5 behandlinger for ansigt inkl. forudgående konsultation samt individuelt tilpasset ansigtsbehandling ifm. alle behandlinger

Den helt rigtige behandling til både anti-age og behandling af arvæv. Kan evt. anvendes som alter- nativ til fillers. Ved at rulle skinrolleren hen over hud- en bliver der skabt hundredevis af små penetrering- er i hudens overflade, og dette bevirker, at de akti- ve ingredienser kan trænge dybt ind i huden for maksimal gavn og effekt. Som resultat heraf skabes en øget produktion af collagen og elastin, som giver mere fasthed til huden og gør den glat og spænd- stig igen. (Se også mulighederne for behandling af kropsområder).

kr. 4995,-

Mesoterapi SRS med Mesogun

c.a. 1,5 time

Mesoterapi er en relativ ny generation af hudbehandlinger, og er en yderst effektiv anti-age behandling, der med dens unikke cocktails af hyaluronsyre (findes naturligt i huden), vitaminer, mineraler, aminosyrer, q10, antioxidanter, peptider m.m. lægges ind i hudens øverste hudlag ved hjælp af mesopistolens ultra tynde nål, som deponerer de aktive virkestoffer som små dråber under huden. Denne teknik giver mulighed for en meget mere målrettet brug af de aktive stoffer, der kan placeres nøjagtigt hvor behandleren vurderer der er behov for det.

2500,-

Micro Dermabrasion - diamant- og krystalslibning inkl. AHA frugtsyre

60 min.

Kombinationen med AHA frugtsyre og diamantslib-ning er velegnet for acnehud og hud med arvæv. Den grove hud bliver meget mere glat og fin i over-fladen og evt. fine rynker mindskes.

645,-

Micro Dermabrasion - diamant- og krystalslibning

45 min.

Ved brug af krystal- eller diamantslibning fjernes døde hudceller og fine linjer og rynker bliver glattere. Tilstoppede porer åbnes og blodcirkulationen stimuleres. Krystallerne stimulerer hudens fibroblaster, hvorved produktionen af ny elastin og kollagenfibre naturligt fremmes. Behandlingen er effektiv til at udbedre de fine rynker omkring munden, ligesom huden som helhed får en langt mere jævn og glat overflade.dråber under huden. Denne teknik giver mulighed for en meget mere målrettet brug af de aktive stoffer, der kan placeres nøjagtigt hvor behandleren vurderer der er behov for det.

495,-

Dermapen behandling

1 time

Dermapen er en avanceret, fraktionel nålbehandling som kan sammenliges med effekten på en fractional laser, men med færre bivirkninger og kortere hellingstid. Dermapen danner op til 1300 mikrokanaler i huden per sekund, som sikrer en meget effektiv optagelse af tilpasset individuelt serum koktajlen. Her vi kan regulere nåles længde, og derefor kan vi skræddersy en behandling til netop din hud og dine hudproblemer ved at hensigtsmæssigt variere nålene efter hudens tykkelse, ar og skader.

Der bliver påført en bedøvelse 30 minutter før selve behandling. Efter behandling med Dermapen kan du gå på arbejde dagen efter i modsætning til en behandling med laser.

2495,-

Masque Lumière Lysterapi-maske

Denne unikke og prisnominerede lysterapimaske har hele 3 lysfrekvenser med hver sin specifikke, målrettede effekt. Der kan således tilbydes behandling af både rynker/alderstegn, hyperpigmentering, ar/ar- væv eller acne (selv svær acne). Allerede efter en enkelt behandling, vil du opleve virkelig markante resultater. Komplet Masque Lumière behandling inkl. før- og efterpleje.

Komplet Masque Lumière behandling inkl. før- og efterpleje c.a. 1,5 time

kr. 795,-

Mini Masque Lumére behandling (30 min.) intro-pris

kr. 395,-

Kurforløb m/ Masque Lumière Individuelt behandlingsforløb bestående af 4 store og 6 små behandlinger

kr. 5000,-

SPECIALBEHANDLINGER

Purus Acne Metoden

1 time

Basis acnebehandling
Medex specielle dybdevirkende behandlingsme-tode mod acne, urenheder, grove porer, ar
og dårlig blodcirkulation.

kr. 495,-

Purus Acne Metoden PLUS

1 time

Udvidet behandling
Medex specielle dybdevirkende behandlings-metode for ekstra medtaget og uren hud. Behand-ling mod acne, urenheder, grove porer, ar og
dårlig blodcirkulation.

595,-​

Fragile/Softly

1 time og 15 min

Special ansigtsbehandling mod eksem, overfølsom-hed, og ekstrem tørhed. Fragile/Softly indeholder 0 % parfume. Til huden der intet andet tåler.

475,-

ANTI-AGE SPECIALBEHANDLINGER

Quintenstein “Anti-stressbehandling”

1 time og 15 min

»Mod hovedpine og stress«. Til regenerering og for- bedring af ansigtshuden. Afrens, peeling, fjernelse af små urenheder, essentielle olier, speciel afslap-ningsmassage, maske efter hudtype, korrektion af bryn og hudanalyse.

605,-

Venezia Mask ”Relax Quintenstein Aromatic”

1,5 time

Venezia Modelling Mask er elastisk og modelleres på ansigtet. Masken har en vidunderlig kølende effekt, der opstrammer ansigtets konturer, udglat-ter fine linjer og skaber en fin og frisk overflade. Velegnet for selv den mest følsomme hud.

725,-

Josephine van Steinborg - ”Caviar Treatment”

1,5 time

Eksklusiv og luksuriøs anti-age. Specialudviklede masker og cremer til behandling og pleje af udtrykslinjer, aldrende/moden og tør hud. Serien er uden parabener og indeholder blandt andet udtræk af ægte caviar. Giver effektiv næring, reparerer og genskaber en smidig hud.

895,-

4 x Stabilized Vitamin C behandling

1 time og 15 min

Med stabiliseret Vitamin C 30 % har man skabt en så kraftfuld koncentration, at det nu er muligt at opnå uovertrufne behandlingsresultater med Vit C. Kan anvendes til en lang række formål; bl.a. anti-age, rødme, rosacea og hyperpigmentering.

895,-

Plastic Neuro Lifting Treatment

En eksklusiv produktsammensætning kombineret med den nyeste teknologi. Arbejder på neurosystemet og dermed hudens nerveceller. Ødelagte nerveceller aktiveres til at regenerere huden og skabe en stær-kere, opstrammet og vital hudtilstand.

1 time og 45 min

1295,-

Kur á 3 behandlinger

3400,-

Masque Membraneux

1,5 time

En collagen & vit. E maske, som skaber elasticitet og fasthed til huden. Vi arbejder med vitamin E, som blandt andet beskytter ansigtshuden mod skadelige UV-stråler. Behandlingen er af højeste kvalitet og den anbefales også til dekolleté.

595,-

Toscana Thermo Masque

1,5 time

En behandling hvor der blandt andet anvendes en speciel mineralmaske, der øger blodcirkulationen og derfor skaber liv i ansigtet, så huden efterlades vital, glat og fast. Anbefales til den ’trætte’ og modne hudtype.

595,-

Hyaluronbehandling

1,5 time

Et akut boost til ansigt og dekolleté. En kombination af bl.a. dybderens, Fruit Acid Peel Mask, Hyaluron og Caviar ampul, Actiprotin samt opstrammende binde- vævsmassage med Medex Vital Renew. Et intensivt resultat med fornyet vitalitet og fugt til huden. Også velegnet til før- og efterbehandling i forbindelse med kosmetisk kirurgiske indgreb.

705,-

Serum Repair Therapy behandling

1,5 time

Biomedicinske og prisnominerede serum-serie, der er specialudviklet til at behandle en lang række pro- blematiske hudtilstande. Et stærkt aktiv, uanset om det er aldrende/rynket hud eller inflammatorisk ac- ne. Også velegnet til før- og efterbehandling i for-bindelse med kosmetisk kirurgiske indgreb.

995,-

Æterisk Face & Dekolleté Lift

Luksuriøs og intensiv behandling for ansigt og dekol-leté. Baseret på fine, æteriske olier samt en eksklusiv sammensætning af specielle masker og helt nye be- handlingsteknikker. Forbedrer hudfunktion og mod-standskraft, mens duftene beroliger sanserne og stimulerer nervesystemet.

1 time og 45 min

1095,-

Kur á 3 behandlinger

2800,-