pioro-50-opacity

Priser

KROPSBEHANDLINGER

MESOESTETIC INJECT MESOTERAPI

>60 min

Priser variere

SRS INJECT MESOTETAPI - KROP

>60 min

Priser variere

MESOESTETIC MESOTERAPI MED DERMAPEN-KROP

90 min

Priser variere

SRS MESOTERAPI MED DERMAPEN - KROP

90 min

En yderst effektiv behandling med unikke coctails: hyaluronsyre, vitaminer, mineraler, enzymer, antioxidanter, peptider, aminosyrer, Q10 m.m. Mesoterapi i forhold til fillers skaber en naturlig ophelings og reparation process, som ikke kun giver slap væv mere fylde, reducerede linjer og ar, men også genopbygger din hud! Uovertruffen til behandling af:
  • ar og acnear
  • cellulite
  • strækmærker
  • opstramning af huden
*Ved behandling af ar bedes der at vente min. 7 uger efter et kirurgisk indgreb/ operation.
*Mesoterapi er altid en serie på 3 - 10 behandlinger afhængig af problemets omfang.

Priser variere

MEDEX SKINROLLER -KROP

90 min

Micro- Needle Skinroller til kroppen, er speciel velegnet til behandling af panniculose (appelsinhud) samt ar og arvæv. En ideel behandling til de, som ønsker et forbedret resultat efter strækmærker (graviditet) samt forbedring af ar efter kirurgiske indgreb.

BEMERK: Der anbefales en konsultation forud, før behandlingens opstart.

Kurforløb a' 5 behandlinger (punktbehandling) af lokalområde inkl. kropsplejebehandling og en forudgående konsultation.

Kurforløb a' 5 behandlinger 7.500,-

STIMULERENDE KROPSMASSAGE / KROPSTERAPI

30 min, 45 min, 60 min

Giv dig selv, eller en du holder af, en beroligende og afslappende kropsmassage. Afhjælper spændte muskler, øger blodgennemstrømningen, lymfecirkulationen og forbedrer elasticiteten i huden, hvilket giver en flottere overflade. Her vælges Medex massage balsam eller aromatiske olier efter hudtype. Alle massager kan kombineres med andre behandlinger.

325,- (30 min)
395,- (45 min)
495,- (60 min)

MEDEX THALASSO HOT STONE THERAPY

90 min

Nyd en dejlig og skånsom Thalasso massage med varme lavasten, som overfører varme og lindring til kroppens dybere lag. Mærk både stress og spændinger forlade din krop, på den mest smertefrie og skånsomme made. Her vælges aromatiske olier efter hudtype. Velvære for krop og sjæl!

695,- ( 80 min)
595,- (60 min)

MEDEX MINI RELAX BEHANDLINGER MED WRAP

90 min

En fuld kropsmaske med hvile i 20 min. Herefter vaskes masken af, og afrundes med cremepleje efter hudtype. Terapeuten bestemmer type wraps, alt efter hudtilstand.

(Bemerk: køber du 10 kropsbehandlinger, betaler du kun for 9 og få således en gratis. Gælder alle kropsbehandlinger med wraps

450,-

MEDEX LIMUS WRAP

60 min

Baseret på mosejord, alger og mineraler. Denne fantastiske kropswrap, er utrolig lindrende for stive led, og ømme muskler. Masken er desuden regenererende), blødgørende og rensende på huden. Prøv den og føl forskellen!

450,-

MEDEX LAVENDULA WRAP

60 min

Baseret på lavendula, alger, E-vitamin samt mineraler. Denne kropmaske er frem for alt afstressende, men har også en opstrammende, nærende og utrolig fugtgivende virkning. Til dig som synes, din hud mangler energi og udstråling. Du bliver som født på ny.

450,-

MEDEX OCEAN WRAP (MEDICINSK WRAP

60 min

Baseret på dybhavsalger, hvid ler, samt mineraler. Disse virkestoffer har en fantastisk virkning på vores blodcirkulation og er derved utrolig effektive på udskillelsen af affaldstoffer. Den virker i sig selv afslappende, slankende og opstrammende. Simpelthen - en følelse af velvære til din krop!

450,-

MEDEX PANYCO WRAP/CELLULITE KUR

30 min

Slankende, dybdegående bindevævsmassage kombineret med kropspakning. Særligt velegnet til cellulite. For optimal resultat, anbefales denne behandling som en kurbehandling. Panyco giver en fastere og flottere overflade på huden, efterlader den med perfekt fugtbalance og optimal blodcirkulation, samtidigt med, at den nedbryder fedtmolekylerne. Særlig hjemmebehandling påkræves for optimalt resultat.

345,-

MEDEX BREAST WRAP (OPSTRAMMENDE)

60 min

Til kvinden som ønsker det ultimative inden for bustebehandling. Via bla. citrusfrugter, eucalyptus, hestekastanje og centella asiatica, opstrammes huden omkring buste og dekollete og hjælper samtidig kroppen med at udskille affaldsstoffer. Kan med fordel bruges som før- og efterbehandling i forbindelse med skønhedsoperationer. Huden afrenses og peeles.Derefter påføres breast wrap på området og der slappes af i 20 min. Wrappen fjernes og påføres regenererende aromatiske olier samt balsam. Kan med fordel sammensættes med andre behandlinger. Særlig hjemmebehandling påkræves for optimal resultat.

345,-